Athletic 2-0 Alaves

VIII. Euskal Herria Txapelaren hamargarren partida izan da. Hurrengoa, Alaves-Reala, martxoaren 31n jokatuko da

Osasuna 1-0 Alaves

VIII. Euskal Herria Txapelaren bederatzigarren partida izan da. Hurrengoa, Athletic-Alaves, martxoaren 16an jokatuko da

Reala 0-1 Osasuna

VIII. Euskal Herria Txapelaren zortzigarren partida izan da. Hurrengoa, Osasuna-Alaves, martxoaren 3ko asteburuan.

Reala-Osasuna, otsailaren 10ean

VIII. Euskal Herria Txapelaren zortzigarren partida izango da. Hurrengoa, Osasuna-Alaves, martxoaren 3ko asteburuan jokatuko da

Athletic 2-1 Reala

VIII. Euskal Herria Txapelaren zazpigarren partida izan da. Hurrengoa, Reala-Osasuna, otsailaren 11ko asteburuan.

Reala 1-1 Alaves

VIII. Euskal Herria Txapelaren seigarren partida izan da. Hurrengoa, Athletic-Reala, urtarrilaren 13an.

Osasuna 1-1 Reala

VIII. Euskal Herria Txapelaren bosgarren partida izan da. Hurrengoa, Reala-Alaves, urtarrilaren 1eko asteburuan izango da

Alaves 0-2 Osasuna

VIII. Euskal Herria Txapelaren laugarren partida izan da. Hurrengoa, Osasuna-Reala, abenduaren 3ko asteburuan

Reala 3-0 Athletic

VIII. Euskal Herria Txapelaren hirugarren partida izan da. Hurrengoa, Alaves-Osasuna, urriaren 1ean

Alaves 0-2 Athletic

VIII. Euskal Herria Txapelaren bigarren partida izan da. Hurrengoa, Reala-Athletic, irailaren 30ean

Alaves-Athletic, ostiralean

VIII. EH Txapelaren bigarren partida izango da. 21:00etatik aurrera jokatuko da, Mendizorrotzan

Athleticek irabazi du Euskal Herria Kopa

Lehen zati zirraragarri baten ondoren, Athletic heldu da 2-3 aurretik markagailuan atsedenaldira, eta jada 80. minutuan Ane Azkonak sarturiko bigarren golarekin erabakita utzi dute neurketa zurigorriek (2-4)

XIII. EHKopa: Alaves 0-4 Reala

Emaitza honekin, aurtengo Euskal Herria Kopako A mailako finalerako sailkatu da Reala, zeina irailaren 3an jokatuko duen Athleticen aurka Guardian bertan

XIII. EHKopa: Mulier 0-2 Reala B

Helene Arruabarrena eta Ane Isasisasmendiren golei esker, Reala B taldeak aurtengo Euskal Herria Kopako B mailako finalerako sailkapena erdietsi du

Finaleko saridunak

VII.Euskal Herria Txapelako finalean lau sari zozkatu genituen ikusleen artean. Hemen nori egokitu zaien

Osasuna 2-0 Athletic

VII. Euskal Herria Txapela 2022/23 edizioaren azken partida izan da. Finalean izango da Osasuna, Realaren aurka Txapela jokoan.

Osasuna 0-2 Reala

VII. Euskal Herria Txapela 2022/23 edizioaren bogarren partida izan da. Emaitza honekin Realak lehen postua ziurtatu du.

Osasuna – Reala, ostiralean

VII. Euskal Herria Txapela 2022/23 edizioaren bosgarren partida izango da. Gaueko 21:00etan hasiko da, Sadar futbol zelaian.

Athletic 2 – 0 Reala

VII. Euskal Herria Txapela 2022/23 edizioaren laugarren partida izan da. Finalean izateko urratsa eman du Athleticek.

Athletic – Reala, larunbatean

VII. Euskal Herria Txapela 2022/23 edizioaren laugarren partida izango da. Arratsaldeko 16:5ean hasiko da, San Mames futbol zelaian.