OSASUNA: Sergio Herrera, Nacho Vidal, Aridane, David Garcia, Manu Sanchez; Kike Barja (Roberto Torres, 63. min), Oier (Moncayola, 63. min), Torro, Ruben Garcia (Íñigo Perez, 90. min); Calleri (Adrian, 71. min), Budimir (Gallego, 90. min).

EIBAR: Dmitrovic; Arbilla, Oliveira, Bigas (E. Burgos, 46. min), Soares; Muto, Recio (Diop, 71. min), Edu Expósito (Quique Gonzalez, 90. min), Bryan Gil; Enrich (Pozo, 71. min), Kike Garcia (Sergio A, 85. min).

2-1: Budimirrek, 87. min.

EPAILEA:
Figueroa Vázquez. Ez du txartelik atera

BESTELAKOAK:
V.Euskal Herria Txapela 2020/21 edizioaren hamaikagarren partida. Ateak itxita jokatu da, publikorik gabe.

Osasunak irabazi du V. Euskal Herria Txapela 2020/21 edizioaren hamaikagarren partida, eta sailkapenaren buruan jarri da, 9 punturekin.

Osasuna aurreratu da markagailuan, 28. minutuan Callerik sartutako golarekin. Eibarrek berdindu egin du markagailua baina, aldageletara joan aurretik, Kike Garciaren golari ezker. Eta azken minutuetan, Osasunaren bigarren gola etorri da. Budimirrek sartu du garaipen gola, 87. minutuan.

Gaurko partida ere ateak itxita jokatu da, publikorik gabe. Oraingoz partida guztiak horrela jokatuko dira, harmailetako ikuslerik gabe. Ezin esan giro egokiena denik V. Euskal Herria Txapela jokatzeko, baina lehiaketak aurrera darrai.

Gaurko partidaren emaitzarekin, V. Euskal Herria Txapelaren hamaikagarren partida, hau da, bigarren bueltako lehena jokatuta, sailkapenaren buruan jarri da Osasuna, 9 punturekin. Ondoren Alaves dugu bigarren postuan, 8 punturekin. Atzetik, Reala,  sei punturekin. Eta ondotik, Athletic, hiru punturekin. Azken postuan, Eibar, bi punturekin.

Hurrengo partida

V. Euskal Herria Txapela 2020/2021 edizio honetako hurrengo partida, otsailean 21ean izango da:

Reala – Alaves, otsailaren 21ean jokatuko da, igandean, arratsaldeko 16:15ean, Anoetako futbol zelaian.

Athletic 2-0 Alaves

VIII. Euskal Herria Txapelaren hamargarren partida izan da. Hurrengoa, Alaves-Reala, martxoaren 31n jokatuko da

Osasuna 1-0 Alaves

VIII. Euskal Herria Txapelaren bederatzigarren partida izan da. Hurrengoa, Athletic-Alaves, martxoaren 16an jokatuko da