ALAVES: Pacheco; Ximo Navarro, Laguardia, Lejeune, Duarte (Jota Peleteiro, 94.min); Edgar Mendez (Martin Aguirregabiria, 73. min), Battaglia (Manu, 73. min), Pina, Luis Rioja (Adrian Marin, 89. min); Joselu eta Deyverson.

EIBAR: Dmitrovic; Alejandro Pozo, Esteban Burgos (Quique, 84. min), Bigas, Arbilla; Sergio Alvarez (Pape Diop, 46. min), Edu Exposito (Unai Arieta, 77. min); Pedro Leon (Kevin Rodrigues, 46. min), Takashi Inui (Recio, 60. min), Bryan Gil; eta Kike Garcia.

2-1: Deyversonek, 47. min.

EPAILEA:
Del Cerro Grande. Txartel horiak atera dizkie Edgar Mendez (38. min), Battaglia (56. min), Tomas Pina (62. min) eta Laguardia (89. min) Alaveseko jokalariei, baita Bryan Gil (81. min) eta Unai Arieta (88. min) Eibar taldeko futbolariei.

BESTELAKOAK:
V.Euskal Herria Txapela 2020/21 edizioaren zazpigarren partida. Ateak itxita jokatu da, publikorik gabe.

Alaves nagusitu da V. Euskal Herria Txapela 2020/21 edizioaren zazpigarren partidan.

Eibarrek sartu du lehen gola. Pedro Leonek kornerretik zuzenean sartu du baloia Alaveseko atean 4. minutuan , baina Alavesek buelta eman dio markagailuari lehen zatia amaitzeko azken minutuetan, Edgar Mendezek 43. minutuan eta Deyversonek 47. minutuan sartutako golekin.

Gaurko partida ere ateak itxita jokatu da, publikorik gabe. Oraingoz partida guztiak horrela jokatuko dira, harmailetako ikuslerik gabe. Ezin esan giro egokiena denik V. Euskal Herria Txapela jokatzeko, baina lehiaketak aurrera darrai.

Sailkapenean, zazpi partida jokatuta, Alaves dugu buruan, 7 punturekin. Atzetik, bigarren postuan, Osasuna,  4 punturekin. Ondotik, Athletic, hiru punturekin. Eta azken postuetan dira Reala eta Eibar, bina punturekin.

V. Euskal Herria Txapelaren hurrengo partidak:

Dagoeneko finkatuta dagoz V. Euskal Herria Txapela edizio honetako hurrengo hiru partidetako egunak eta orduak:

Athletic – Reala, abenduaren 31n jokatuko da, ostegunean, arratsaldeko 14:00etan hasita, San Mames futbol zelaian.

Osasuna – Alaves, abenduaren 31n jokatuko da, ostegunean, arratsaldeko 16:15ean hasita, Sadar futbol zelaian.

Reala – Osasuna, urtarrilaren 3an jokatuko da, igandean, arratsaldeko 18:30ean hasita, Anoetako futbol zelaian.

Hiru partida hauek jokatuta, V. Euskal Herria Txapelaren lehen buelta amaitu da. Hortaz, ordurako jakingo dugu neguko sailkapenean finala jokatzeko postuetan diren bi taldeak.

Athletic 2-0 Alaves

VIII. Euskal Herria Txapelaren hamargarren partida izan da. Hurrengoa, Alaves-Reala, martxoaren 31n jokatuko da

Osasuna 1-0 Alaves

VIII. Euskal Herria Txapelaren bederatzigarren partida izan da. Hurrengoa, Athletic-Alaves, martxoaren 16an jokatuko da