De la Nava, Eunate, Naroa Uriarte, V. Gimbert, Moraza (Sierra, 74. min.), M. Unzue, Istillart (Nevado, 46. min.), Jone Ibañez (Cerro, 67. min.), Valdezate, Erika Vazquez (Cirauqui, 46. min.) eta Paula Arana (Monente, 61. min.).

REALA:
Quiñones, Lucia, N. Mendoza, Tejada, Iraia (Nuria R., 79. min.), Maitane, Gemma (Itxaso, 86. min.), Barbara (Amaiur, 66. min.), Palacios (L. Baños, 66. min.), N. Eizagirre eta Franssi (Manu, 86. min.)

GOLAK:
0-0 emaitzarekin iritsi dira 90. minutura.
7-8, penaltietan. V. Gimbert, M. Unzue, Cirauqui, Monente, Nevado, Cerro eta Valdezatek Athleticentzat. Nuria R., Amaiur, Itxaso, Manu, N. Mendoza, Tejada, Lucia eta L. Baños Realarentzat.

EPAILEAK
Rivera Olmedo. Txartel horia erakutsi die Athleticeko Eunate eta Naroa Uriarteri eta Realeko Tejada eta Maitaneri..

BESTELAKOAK
X. Euskal Herria Kopako 2020ko finala. Ateak itxita jokatu da.

Final ziragarria izan da aurtengo X. Euskal Herria Kopako finala. Jokoa berdindua, gola sartzeko aukerak izan dira ate bietan, une batzuetan joko ziragarriarekin, baina golik gabe amaitu dira 90 minutuak. Penalti jaurtiketan erabaki da, erabaki beharrez, titulua. Banan banan joan dira Athleticeko eta Realeko jokalariak baloia sareetara sartzen, hutsik egin gabe, eta zortzigarren jaurtiketan Quiñonesek geltitu egin du baloia ateko zutoinaren aldean. Horren ostean, Leire Bañosen txanda izan da, eta sartu egin du baloia Athleticen atean. Markagailuan, 7-8. Realak eskuratu du X. Euskal Herria Kopa.

Honekin, Donostiako taldeak bere hirugarren Kopa irabazi du, bigarrena jarraian. Gainerako zazpiak Athleticek irabaziak ditu.

Nerea Eizagirrek eraman du finaleko jokalaririk onenaren saria.

Athleticek irabazi du Euskal Herria Kopa

Lehen zati zirraragarri baten ondoren, Athletic heldu da 2-3 aurretik markagailuan atsedenaldira, eta jada 80. minutuan Ane Azkonak sarturiko bigarren golarekin erabakita utzi dute neurketa zurigorriek (2-4)